Телефонски броеви

Продажба: 075-340-140
Канцеларија: 075-388/388 & 02/2458-357

Електронска адреса

contact@sara4.com.mk
.

Локација

ул. Орце Николов, бр.182, локал 1 Скопје

Работно време

Понеделник - Петок ( 9-17 часот )
Сабота/Недела (затворено)

ДOБРЕДОЈДОВТЕ ВО НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

Нашата локација