Изградба

Close

FREE QUOTE TODAY

Fill out the form below and get a free quote today.
Клиент

Станбена куќа

Објект: Станбена куќа
Инвеститор: Сашо Трифиновски
Локација: Горно Соње, општина Сопиште
Станбена куќа која се состои од три споени делови, со вкупна површина од 500 м2, а изграден е за 50 работни дена.
Изведувавме: Земјени, бетонски, армирачки работи.