RiverView

Современ енергетски ефикасен објект од приземје, девет ката и поткровје, решен како две ламели со посебни влезови (секој влез има по два лифта), во приземјето има деловен простор, а паркирањето е решено во две нивоа под објектот. Секој просторен метар е внимателно проектиран и исто толку внимателно изведен.

* За повеќе информации, кликнете врз одреден кат

Погледот кон реката е поглед кон утрешнината, ритамот на реката е ритам на животот.

1. Висина на објектот +34,5 m
2. Катност – призејме + 9 + поткровје
3. Станбени единици вкупно 170
4. Станови од 35 m² до 76 m²
5. Деловни простории со вкупно 973 m²
6. До центар – 5 km
7. До железничка и автобуска – 3.5 km
8. До меѓународен аеродром Скопје – 19.6 km

Материјалите се важни за нематеријалниот свет да биде поубав.

Квалитетните вградени материјали значат квалитетен живот.