Предлог уредување на стан од тип А1

Oвој стан има функционален распоред, големи стаклени површини и голема тераса на која се излегува од дневната соба исто така и од спалната. На самиот влез има вграден плакар, исто така и помеѓу спалната и купатилото. Целиот простор е флуентен и логичен, без изгубена површина со убав поглед кон планината.

a1-1kat-1-render1
a1-1kat-render3

*преглед на просторот во 360