Предлог уредување на стан од тип А2

Стан со двострана ориентација. Терасата е сместена на самиот агол, со што нуди поглед на две страни, кон планината и кон реката. Влегувањето е преку простран влез во дневната соба која е поврзана со трпезаријата и кујната. Двете спални соби имаат предпростор од кој се влегува во бањата.

stan4 predlog
stan4 predlog3

*преглед на просторот во 360