Предлог уредување на стан од тип C1

Двособен стан кој нуди голема удобност поради максималната искористеност на површините, убаво осветлен и функционален. Нема губитоци и нелогични движења. Терасата е пространа и нуди одличен поглед.

stan 3 predlog
stan3 predlog3

*преглед на просторот во 360