Предлог уредување на стан од тип C2

Голема станбена површина, јасно дефинирање на просторот на дневен и интимен. Движењето е логично и флуентно, без изгубен простор. Многу вградени плакари, гостинско ВЦ и голема тераса која ви обезбедува уживање во погледот кон реката и кон планината.

a4 predlog
a4 predlog3
a4 predlog4

*преглед на просторот во 360