Предлог уредување на стан од тип D1

Иако со површина на гарсониера, овој стан сепак е вешто решен како двособен со засебна спална соба. Има мал влезен ходник во кој е сместен вграден плакар и пространа дневна соба од која се излегува на тераса со поглед кон планината.

*преглед на просторот во 360