Предлог уредување на стан од тип D2

Стан со голема квадратура, решен функционално. Содржи гостинско ВЦ на самиот влез и многу вградени плакари. Движењето е логично и непречено, без непотребно губење на просторот. Површината е јасно дефинирана во дел кој е заеднички за сите членови на семејството и интимен дел. Терасата е пространа и овозможува уживање во убав поглед.

*преглед на просторот во 360