Ламела 1 | Тип D2

КАТ
I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, Поткровје
ОРИЕНТАЦИЈА
југ
1. Ходник 5,67m²
2. Тоалет 2,49m²
3. Кујна 4,71m²
4. Дневна соба/трпезарија 26,18m²
5. Ходник со гардеробер 4,55m²
6. Бања 3,82m²
7. Спална соба 12,34m²
8. Детска соба 9,42m²
9. Балкон 5,30m²
ВКУПНО 74m²